FASE 2 -COAXLINTEN HALDERBERGE

Eind augustus 2019 is Glasvezel buitenaf de campagne gestart om ook bewoners van geselecteerde adressen uit delen van het buitengebied van Halderberge, Bergen op Zoom en Woensdrecht de gelegenheid te geven voor aanleg -tot in de woning- van een toekomst vaste, snelle glasvezel internetverbinding.
Het gaat om adressen in het buitengebied waarvan het merendeel volgens de Gemeentelijke Basis Administratie voorzien zou moeten zijn van coax. Veel van deze klanten kunnen dus beschikken over een Ziggo-aansluiting of hebben in het verleden de mogelijkheid gehad deze aan te vragen.

Ook voor de campagne ‘coaxlinten’ (Brabantse Wal fase 2) is Engelen ICT graag uw vraagbaak en adviseur. Wij laten u graag zien waarom glasvezel de toekomst is en ook voor u een goede keuze kan zijn, ondanks dat u nu wellicht een snelle internetverbinding ervaart.
Daarnaast brengen wij de verschillen tussen providers objectief en op een transparante manier voor u in beeld zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. En tijdens de komende informatie avonden geven we u ook tal van tips die u voor, tijdens en na de realisatie van pas kunnen komen.

Voorwaarden voor inschrijving zijn:
– Abonnement voor minimaal 1 jaar afsluiten bij 1 van de deelnemende serviceproviders (Caiway, Delta, Online, Helden van Nu).
– Keuze maken t.a.v. de vastrechtkosten: € 1000 eenmalig ofwel € 7,50 per maand. Verplichting tot deze maandelijkse betaling stopt als ook het abonnement bij de provider wordt beëindigd (dus na minimaal 1 jaar).
Indien u kiest voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding en na 1 jaar het abonnement bij de provider opzegt, stopt ook de verplichting voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding. Zodoende kunt u voor de investering van € 90 (12 maanden x € 7,50 per maand) al beschikken over glasvezel in uw woning of in uw bedrijf.

De maandelijkse vergoedingen voor de diensten bij de deelnemende serviceproviders zijn vergelijkbaar met die van KPN en Ziggo en soms nog goedkoper.

De deadline voor deze campagne (14 oktober) is intussen verstreken.
AANLEG gaat door !

Bent u alsnog geinteresseerd in deelname, dan kunt u direct uw inschrijving versturen via de volgende aanmeldpagina