BRABANTSE WAL FASE 2 -COAXLINTEN

Eind augustus 2019 is Glasvezel buitenaf de campagne gestart om ook bewoners van geselecteerde adressen uit delen van het buitengebied van Halderberge, Bergen op Zoom en Woensdrecht de gelegenheid te geven voor aanleg -tot in de woning- van een toekomst vaste, snelle glasvezel internetverbinding.
Het gaat om adressen in het buitengebied waarvan het merendeel volgens de Gemeentelijke Basis Administratie voorzien zou moeten zijn van coax. Veel van deze klanten kunnen dus beschikken over een Ziggo-aansluiting of hebben in het verleden de mogelijkheid gehad deze aan te vragen.

Ook voor de campagne ‘coaxlinten’ (Brabantse Wal fase 2) is Engelen ICT graag uw onafhankelijk adviseur. Wij laten u graag zien waarom glasvezel de toekomst is en ook voor u een verstandige keuze kan zijn, ondanks dat u nu wellicht een snelle internetverbinding ervaart.
Daarnaast brengen wij de verschillen tussen providers objectief en op een transparante manier voor u in beeld zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. En tijdens de komende informatie avonden geven we u ook tal van tips die u voor, tijdens en na de realisatie van pas kunnen komen.

Voorwaarden voor inschrijving zijn:
– Abonnement voor minimaal 1 jaar afsluiten bij 1 van de deelnemende serviceproviders (Caiway, Delta, Online, Helden van Nu).
– Keuze maken t.a.v. de vastrechtkosten: € 1000 eenmalig ofwel € 7,50 per maand. Verplichting tot deze maandelijkse betaling stopt als ook het abonnement bij de provider wordt beëindigd (dus na minimaal 1 jaar).
Indien u kiest voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding en na 1 jaar het abonnement bij de provider opzegt, stopt ook de verplichting voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding. Zodoende kunt u voor de investering van € 90 (12 maanden x € 7,50 per maand) al beschikken over glasvezel in uw woning of in uw bedrijf.

De maandelijkse vergoedingen voor de diensten bij de deelnemende serviceproviders zijn vergelijkbaar met die van KPN en Ziggo en soms nog goedkoper.

Met name inwoners uit de gemeente Halderberge: houdt uw brievenbus in de gaten. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor een informatie-avond.
Indien op 14 oktober a.s. de 35% inschrijvingen is bereikt, gaat de aanleg door.

Uitnodigingen zijn of worden binnenkort verstuurt voor de volgende bijeenkomsten:

– woensdag 18 september 2019, aanvang 19.30 uur bij FAM. VAN ELTEREN, LAGESTRAAT 2, 4751RX OUD-GASTEL

– vrijdag 20 september 2019, aanvang 19.30 uur bij KWEKERIJ BOLBAAN (FAM. MAES), BOLBAAN 10, 4751RL OUD-GASTEL

– maandag 23 september, aanvang 19.30 uur bij FAM. VAN DE BROEK, KUIVEZAND 2A, 4751 SN OUD-GASTEL

– dinsdag 24 september, aanvang 19.30 uur bij CAFE STROOP, PAST. VAN BREUGELSTRAAT 23, 4744 RA BOSSCHENHOOFD