DORPSKERNEN ROOSENDAAL

In navolging van eerdere campagnes wordt nu ook aan de inwoners van de dorpskernen Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Moerstraten een aanbod gedaan voor realisatie van glasvezel.
De zgn. vraagbundeling-campagne loopt vanaf medio oktober 2019 en het benodigde percentage inschrijvingen dat op 19 december aanstaande behaald moet worden is 35%. Pas dan is het n.l. zeker dat glasvezel gerealiseerd gaat worden, blijft uw dorp bij met de ontwikkelingen en kan het met een gerust gevoel de toekomst in.

In alle eerdere trajecten in West-Brabant hebben wij vele bewoners en bedrijven steeds uitvoerig geïnformeerd over glasvezel, het aanlegtraject, de voorwaarden voor deelname en zijn we hen op een objectieve manier van dienst geweest bij de pakketkeuze via een van de deelnemende providers.

En ook in de dorpskernen behorende tot de Gemeente Roosendaal gaan we dat weer op onze eigen persoonlijke manier in voor u begrijpelijke taal doen. Wij laten u graag zien waarom glasvezel de toekomst is en ook voor u een goede keuze kan zijn, ondanks dat u nu wellicht een snelle internetverbinding ervaart of het allemaal niet nodig denkt te hebben.
Wij laten de verschillen tussen providers op een objectieve en transparante manier aan u zien zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. En tijdens informatie avonden geven we u ook tal van tips die u voor, tijdens en na de realisatie van pas kunnen komen.

De voorwaarde voor inschrijving is erg aantrekkelijk:
– Abonnement voor minimaal 1 jaar afsluiten bij 1 van de deelnemende serviceproviders (Caiway, Delta, Online, Helden van Nu).
De maandelijkse vergoedingen voor de diensten bij de deelnemende serviceproviders zijn vergelijkbaar met die van KPN en Ziggo en soms nog goedkoper.
Kosten hiervoor worden uiteraard pas in rekening gebracht na werkende oplevering van de aansluiting.

In tegenstelling tot de buitengebieden, is er op de aanleg in de dorpskernen géén vastrechtvergoeding van toepassing.
Dus géén financiële bijdrage voor aanleg van het glasvezel netwerk in uw dorp.

Voor elke inschrijving via Engelen ICT, doneren wij € 10,– ten behoeve van een plaatselijke vereniging.
Deze kunt u eenvoudigweg op onze aanvraagformulieren aanvinken.
Het bedrag wordt door Glasvezel buitenaf verdubbeld indien een deelname-percentage van 40% wordt bereikt (i.p.v. de minimaal benodigde 35%).

Kijkt u verder op onze website naar de vergelijking tussen de pakketten van de providers, de TV-zenderpakketten of stuur direct uw aanvraag voor een abonnement bij Caiway, Online of Delta digitaal via onze speciale service in. Onderaan het formulier kunt u zelf aangeven voor welke vereniging in uw dorp onze sponsorbijdrage bestemd is.