Vergelijking aanbod

Voor wat betreft de ‘kosten’ wordt er onderscheid gemaakt tussen de vastrechtvergoeding (bijdrage in de aanlegkosten van het glasvezelnetwerk) en de tarieven die u betaalt aan de provider (dienstenleverancier).

Voorwaarden voor inschrijving zijn:
– Abonnement voor minimaal 1 jaar afsluiten bij 1 van de deelnemende serviceproviders (Caiway, Delta, Online, Helden van Nu).
– Keuze maken t.a.v. de vastrechtkosten: € 1000 eenmalig ofwel € 7,50 per maand. Indien u kiest voor betaling in eens, is voor uw woning nooit geen vastrecht meer verschuldigd. Dat is dan in 1 keer voor altijd ‘afgekocht’.
Bij maandelijkse betaling stopt de verplichting tot betalen als ook het abonnement bij de provider wordt beëindigd (dus na minimaal 1 jaar). Indien u 20 jaar lang een abonnement bij 1 van de providers afneemt, is 20 jaar lang de maandelijkse bijdrage (geïndexeerd) in vastrechtkosten verschuldigd.

Indien u kiest voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding en na 1 jaar het abonnement bij de provider opzegt, stopt ook de verplichting voor maandelijkse betaling van de vastrechtvergoeding. Zodoende kunt u voor de investering van € 90,– (12 maanden x € 7,50 per maand) al beschikken over glasvezel in uw woning of in uw bedrijf.

Providers hebben allemaal hun eigen professioneel foldermateriaal en aanpak om publiek te overtuigen. Zodat u snel voor hun aanbod kiest. Maar voor velen is het soms lastig en tijdrovend om alle componenten en tarieven op een snelle wijze te doorgronden. Wij hebben daarom voor u van 3 providers zoveel mogelijk gegevens op een transparante manier op een rij gezet.
Het aanbod van de 3 belangrijkste providers voor het gebied
Brabantse Wal fase 2 (coaxlinten) treft u hieronder aan.

Indien u informatie wenst over het aanbod voor zakelijke klanten van de provider Helden van Nu, neemt u dan contact met ons op.

Vergelijking van de tarieven per snelheidsklasse ‘internet en telefonie’

Vergelijking van tarieven per snelheidsklasse alles in 1 (internet, tv en telefonie). Let op: de Caiway tarieven in zwart lettertype zijn excl. telefonie, in rood incl. telefonie.

Hieronder enige informatie m.b.t. het maximum aantal tv-tuners en het aantal zenders in het basispakket. Extra TV-pakketten zijn bij alle providers mogelijk. De kosten hiervoor staan in de TV zender-overzichten of op de aanvraagformulieren vermeld. Zo biedt b.v. Caiway de mogelijkheid FOX Sport Eredivisie af te nemen. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van het pakket dat men afneemt: € 2,50 per maand in combinatie met Internet en Televisie Snel, bij Internet en Televisie € 5,50 per maand en bij Internet en TV Voordelig € 8,50 per maand

Belkosten per minuut en informatie over de ‘onbeperkt bellen pakketten’.
Online biedt ook de mogelijkheid om alleen EU-onbeperkt bellen of alleen ‘onbeperkt wereld bellen’ te kiezen via vaste telefoon. De kosten hiervan bedragen € 5,– per maand. Indien men onbeperkt bellen NL + EU wenst of NL + wereld, dan is het maandelijkse totaalbedrag hiervoor € 15,–.
Indien men voor onbeperkt bellen NL + EU + wereld kiest, is het totaalbedrag € 20,– per maand.

Caiway en Delta brengen in het geheel geen eenmalige kosten in rekening indien men voor een van hun pakketten kiest. Bij Online is installatie van het modem gratis als men dit zelf doet en anders betaalt men hiervoor € 69 eenmalig. Nummerbehoud van het vaste telefoonnummer kost eenmalig € 10,– en als aansluitkosten brengt men € 30,– in rekening indien men kiest voor pakket 1 en 3 met een contractduur van 1 jaar. Bij langere contractduur gelden hiervoor geen kosten.

Caiway en Online bieden geen mogelijkheid voor een vast IP-adres. Bij Delta is dat wel mogelijk indien men het business pack afneemt. Een vast IP-adres kan van belang zijn indien men vanaf een andere locatie apparatuur thuis of in het bedrijf wil kunnen benaderen vanaf bv een computer, tablet, smartphone. Denk bv aan een camerasysteem, inloggen op eigen server of pc, melkrobot, etc.

Enkele pluspunten samengevat……

De inhoud van de TV zenderpakketten van de providers Caiway, Delta en Online, kunt u raadplegen via de pagina 

 

 

Door op de blauwe knop hieronder te drukken, kunt u via onze speciale aanmeldpagina meteen naar de provider van uw keuze en alles in 1 keer afwikkelen.