Direct insturen aanvraagfml. Oud-Gastel / Bosschenhoofd

Nadat u de informatie avonden of inschrijfbijeenkomsten heeft bezocht, foldermateriaal heeft bestudeerd of op andere wijze persoonlijk de kennis tot u heeft genomen (al dan niet met behulp van onze website en ons overzicht ‘VERGELIJKING AANBOD‘) , een keuze heeft gemaakt en u direct uw aanvraag wilt insturen, dan is dat mogelijk door gebruik te maken van onze speciale service hiervoor.
Als u op de logo’s van de providers hieronder klikt, kunt u direct alle gegevens invullen die nodig zijn voor registratie van het gewenste abonnement en kunt u uw keuze kenbaar maken voor de door ons te sponsoren vereniging in uw dorp.
Na invulling, drukt u op de knop ‘Verzenden’ en klaar is Kees. Wij doen voor u de rest. U ontvangt hierna een bevestiging van de inschrijving van de provider van uw keuze en indien u vervolgens vragen heeft, kunt u uiteraard bij ons blijven aankloppen.

 

 

 

 


Als uw liever het aanvraagformulier wilt uitprinten en wilt inleveren bij een van onze inleverpunten, dan kunt u ze HIER downloaden.