Vergelijking aanbod dorpskernen Oud-Gastel / Bosschenhoofd

Voor inwoners van de dorpskernen is er geen vastrechtvergoeding verschuldigd en hoeft er alleen een keuze gemaakt te worden in provider en pakket.

De providers hebben allemaal hun eigen professioneel foldermateriaal en aanpak om publiek te overtuigen. Maar voor veel mensen is het soms lastig en tijdrovend om alle componenten en tarieven op een snelle wijze te doorgronden. Wij hebben daarom voor u van 3 providers zoveel mogelijk gegevens op een transparante manier op een rij gezet.
Het aanbod van de 3 belangrijkste providers voor de dorpskernen van Roosendaal treft u hieronder aan.

Indien u informatie wenst over het aanbod voor zakelijke klanten van de provider Helden van Nu, neemt u dan contact met ons op.

Alleen internet
Vergelijking van de tarieven per snelheidsklasse bij een abonnement voor ‘alleen internet’.
Let op: bij de keuze voor alleen internet is bij Caiway geen vaste telefonie mogelijk. Die mogelijkheid wordt via provider Caiway alleen geboden indien ook interactieve tv via hen wordt afgenomen.

Internet en interactieve televisie (met of zonder vaste telefonie)
Vergelijking van tarieven per snelheidsklasse alles in 1 (internet, tv en telefonie). Let op: de Caiway tarieven zijn excl. telefonie, erachter tussen haakjes de bedragen incl. de € 2,50 extra abonnement voor vaste telefonie.

Interactieve televisie
Hieronder enige informatie m.b.t. het maximum aantal tv-tuners en het aantal zenders in het basispakket. Extra TV-pakketten zijn bij alle providers mogelijk. De kosten hiervoor staan in de TV zender-overzichten of op de aanvraagformulieren vermeld. Zo biedt b.v. Caiway de mogelijkheid FOX Sport Eredivisie af te nemen. De kosten hiervoor variëren afhankelijk van het pakket dat men afneemt: € 2,50 per maand in combinatie met Internet en Televisie Snel, bij Internet en Televisie Slim € 5,50 per maand en bij Internet en TV Voordelig € 8,50 per maand

Vaste telefonie
Belkosten per minuut en informatie over de ‘onbeperkt bellen pakketten’.
Online biedt ook de mogelijkheid om alleen EU-onbeperkt bellen of alleen ‘onbeperkt wereld bellen’ te kiezen via vaste telefoon. De kosten hiervan bedragen € 5,– per maand. Indien men onbeperkt bellen NL + EU wenst of NL + wereld, dan is het maandelijkse totaalbedrag hiervoor € 15,–.
Indien men voor onbeperkt bellen NL + EU + wereld kiest, is het totaalbedrag € 20,– per maand.

De eenmalige kosten
Caiway en Delta brengen in het geheel geen eenmalige kosten in rekening indien men voor een van hun pakketten kiest. Bij Online is installatie van het modem gratis als men dit zelf doet en anders betaalt men hiervoor € 69 eenmalig. Nummerbehoud van het vaste telefoonnummer kost eenmalig € 10,– en als aansluitkosten brengt men € 30,– in rekening indien men kiest voor pakket 1 en 3 met een contractduur van 1 jaar. Bij langere contractduur gelden hiervoor geen kosten.

Vast IP-adres
Caiway en Online bieden geen mogelijkheid voor een vast IP-adres. Bij Delta is dat wel mogelijk indien men het business pack afneemt. Een vast IP-adres kan van belang zijn indien men vanaf een andere locatie apparatuur thuis of in het bedrijf wil kunnen benaderen vanaf bv een computer, tablet, smartphone. Denk bv aan een camerasysteem, inloggen op eigen server of pc, melkrobot, etc.

Enkele pluspunten samengevat……

De inhoud van de TV zenderpakketten van de providers Caiway, Delta en Online, kunt u raadplegen via de knop TV zenderpakketten

Direct uw provider kiezen, aangeven ten gunste van welke vereniging u wenst dat we de € 10,– sponsorbijdrage overmaken en meteen uw aanvraag versturen? Klikt u op onderstaande knop.