DORPSKERNEN OUD-GASTEL en BOSSCHENHOOFD

In navolging van de eerdere campagnes in het gehele Brabantse Wal gebied en in Halderberge, wil Glasvezel buitenaf nu ook de dorpskernen van Oud-Gastel en Bosschenhoofd gaan verglazen.
De zgn. vraagbundeling-campagne loopt tot en met 14 april 2020 en het benodigde percentage inschrijvingen dat dan behaald moet zijn om van aanleg verzekerd te zijn, is 35%.

Steun uw lokale vereniging met een inschrijving via Engelen ICT !
Voor elke inschrijving via Engelen ICT, doneren wij € 10,– ten behoeve van een plaatselijke (uiteraard bestaande) vereniging.
Dit mag elke wijkvereniging zijn, een sportclub, een koor, fanfare, gezelligheidsvereniging, bouwclub  etc. Maakt allemaal niets uit.
Op onze aanvraagformulieren kunt u aangeven aan welke vereniging u ons de € 10 per inschrijving wilt laten doneren met uw aanmelding.
Het totaalbedrag wordt door Glasvezel buitenaf verdubbeld indien een deelname-percentage van 40% wordt bereikt (i.p.v. de minimaal benodigde 35%).

Inleverpunten
Om voor de actie in aanmerking te komen, dient de aanvraag uiteraard via onze bemiddeling, zonder extra kosten voor u, verwerkt te kunnen worden.
Dat kan door gebruik te maken van de op deze website geplaatste formulieren of door een ingevuld formulier in te scannen en per e-mail te sturen naar glasvezel@engelen-ict.nl.
Voor bewoners van Oud-Gastel zijn speciaal voor deze actie ook nog een aantal inleverpunten ingesteld. Uw aanvraag kunt u bij hen in de brievenbus deponeren.
De adressen zijn:
– Marc Sweere, Kruizemunt 2
– Jan van de Moosdijk, Neerstraat 14b
– Lars Engelen, Rozemarijnlaan 25
– Marianne Ernest, Gors 11
– John Takx, Karolinastraat 34
– Toine Brok, Meireweikes 24
– Gerard Corsmit, Pietseweg 21
– Trudie Hoogstraten, Veerkensweg 11
– Gerard Corsmit, Pietseweg 21
– Jan Schrauwen, Bernhardstraat 71
– Fam. van As, Dautzenbergstraat 26

Aantrekkelijke voorwaarden
De voorwaarde voor inschrijving is erg aantrekkelijk:
– Abonnement voor minimaal 1 jaar afsluiten bij 1 van de deelnemende serviceproviders (Caiway, Delta, Online, Helden van Nu).
De maandelijkse vergoedingen voor de diensten bij de deelnemende serviceproviders zijn vergelijkbaar met die van KPN en Ziggo en soms nog goedkoper.
Kosten hiervoor worden uiteraard pas in rekening gebracht na werkende oplevering van de aansluiting.
In tegenstelling tot de buitengebieden, is er op de aanleg in de dorpskernen géén vastrechtvergoeding van toepassing.
Dus géén financiële bijdrage voor aanleg van het glasvezel netwerk van € 1000 of € 1815 in uw dorp.

Kijkt u verder op onze website. Er is een algemene presentatie die gebruikt wordt als basis voor uitleg aan bewoners en verenigingen, wijkverenigingen, (bouw- en sport-) clubs etc.
Deze hebben we nu online geplaatst zodat iedereen er kennis van kan nemen. Zie de blauwe knop ‘presentaties’ hieronder. Ook hebben we een aparte pagina waarin de vergelijking tussen de pakketten te bekijken is en hebben we ook het overzicht met de TV-zenderpakketten van de verschillende aanbieders opgenomen.
Indien u uw aanvraag direct via onze website instuurt, bent u verzekerd van tijdige en juiste verwerking en kunt u onderaan het formulier aangeven welke vereniging uit uw dorp u door ons wilt laten sponsoren.